Of het nu bij je thuis is of in het bedrijf, over je vloer worden heel wat meters afgelegd en deze loopt daardoor slijtage op. Niets is dan ook belangrijker om zo lang mogelijk van je vloer te genieten als goed vloeronderhoud. Een mooi onderhouden vloer is als een visitekaartje voor je bedrijf. 

Verkoop je je bedrijfspand en wil je dit zo netjes mogelijk achter laten? Of moet een pand worden opgeleverd en wil je je klanten tevreden stellen? Laat dan een opleveringsschoonmaak uitvoeren voordat het wordt verkocht of opgeleverd aan de nieuwe eigenaar, en overtref de verwachtingen! Je zou het tenslotte zelf ook fijn vinden dat de vloeren zijn gestofzuigd en gedweild en dat het er heerlijk fris ruikt, zodat je er onmiddellijk van kunt genieten?

 

Welke soorten vloeronderhoud worden er zoal uitgevoerd

Een goed onderhouden vloer voorkomt slijtage waardoor de vloer veel langer meegaat. Iedere soort vloer heeft een andere manier van onderhoud nodig en vraagt dan ook een specifieke aanpak. 

In veel gebouwen kom je tegenwoordig natuurstenen vloeren tegen of keramische stenen. Doordat er in bedrijven veel op gelopen wordt, worden de stenen door zand en stof erg vervuild. Om de glans van natuurstenenvloeren te behouden, moeten ze regelmatig onderhouden worden, het zijn namelijk vloeren die leven. Het vuil dat zich in de poriën bevindt, moet verwijderd worden en doordat de vloer van je bedrijf na verloop van tijd slijt, moet er een laagje afgeschuurd worden en opnieuw geconserveerd. 

Ook tapijt heeft regelmatig een intense schoonmaakbeurt nodig, zodat je klanten een goede indruk krijgen als ze het gebouw binnenlopen.

 

Wat mag je verwachten van een opleveringsschoonmaak?

Als aannemer weet je meer dan wie ook hoe een bouwwerf eruit ziet en in welke toestand de op te leveren ruimtes zijn. Dankzij een opleveringsschoonmaak worden de ruimtes volledig gebruiksklaar gemaakt. Heerlijk toch dat je je daar geen zorgen om moet maken en je op deze manier je klanten tevreden kunt stellen. Er wordt voor gezorgd dat de panden na de schoonmaak klaar zijn voor gebruik en dat alles er spik en span uitziet! Denk hierbij aan het verwijderen van verf, cement, kit en andere bouwresten van houtwerk, vloeren, ramen, e.d.

Maar ook wanneer je verhuist naar een ander pand kan het idee van een grote schoonmaak je veel stress bezorgen waar je niet echt op zit te wachten. Wat is er dan nog prettiger dan dat je dit kunt overlaten aan mensen met ervaring die het pand keurig netjes schoonmaken, zodat jij je met een gerust hart kunt richten op de verhuizing en je corebusiness.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *