Fruitvliegjes kunnen behoorlijk wat overlast veroorzaken. Zeker in de zomermaanden. Wanneer jij last hebt van fruitvliegjes in je keuken, is het raadzaam om de HGX fruitvliegjesval in je keuken te plaatsen.  Tijdens de zomermaanden zijn etensresten en rijpend fruit aantrekkelijk voor fruitvliegjes. Fruitvliegjes kunnen dan ook een enorme plaag veroorzaken omdat deze beestjes zichzelf snel voortplanten. Door de HGX fruitvliegjesval te plaatsen, ben je binnen no time van al deze fruitvliegjes af. De fruitvliegjes worden namelijk aangetrokken door de speciale vloeistof die in de vanger zit. Als de fruitvliegjes dan eenmaal in de vanger zitten, kunnen zij zichzelf niet meer voortplanten. Daarnaast zijn fruitvliegjes ook nog eens onhygiënisch. Dit wil je natuurlijk al helemaal niet in je keuken. Fruitvliegjes vangen kan een behoorlijke klus zijn. Door gebruik te maken van de HGX fruitvliegjesval is dat verleden tijd.

Onhygiënisch

Fruitvliegjes kunnen vrij irritant zijn. Toch zul je er niet zomaar ziek van worden. Maar op het moment dat je de fruitvliegjes niet bestrijdt, dan zullen zij op den duur toch bacteriën gaan verspreiden. Deze vliegjes gaan namelijk overal op zitten en vliegen steeds heen en weer. Op deze manier kunnen fruitvliegjes dus net als grotere vliegen micro-organismen en ziektes verspreiden. In principe leggen deze vliegjes hun eitjes altijd op rijp of rottend fruit. Rottend fruit gooi je natuurlijk weg, maar rijp fruit eet je vast en zeker op. Het is dan ook belangrijk dat je eerst het fruit wast voordat je het opeet. Eigenlijk is het altijd verstandig om eerst je groenten en fruit te wassen voordat je het opeet. Wanneer je last hebt van fruitvliegjes is het zeker aan te raden om een HGX fruitvliegjesval te plaatsen. Je kunt deze val het beste plaatsen op de plek waar de fruitvliegjes rondvliegen. Bijvoorbeeld in de buurt van de fruitschaal. Om ook de hygiëne van de val te kunnen waarborgen, is het belangrijk dat je een keer in de twee weken de vloeistof in de val vervangt. Daarnaast is het raadzaam om groenten en fruit altijd in de koelkast te bewaren. Hier kunnen de vliegjes immers niet bij waardoor je ook niet zo snel last zult krijgen van een fruitvliegjesplaag. HG maakt overigens niet alleen producten die je kunt gebruiken bij de bestrijding van fruitvliegjes.

Producten van HG

HG produceert allerlei producten. Van schoonmaakmiddel tot bestrijdingsmiddelen. Wanneer je vaak last hebt van onkruid tussen je stoeptegels, kun je eveneens op zoek naar een product van HG. Voor veel toepassingen is namelijk het geschikte product van HG verkrijgbaar. Zelfs voor het schoonmaken van je auto zijn er producten verkrijgbaar. Daarnaast zijn de producten van HG vaak van een goede kwaliteit. Deze producten worden zorgvuldig geproduceerd waardoor de producten ook echt doen waar ze voor staan, zonder dat je steeds allerlei andere middeltjes moet proberen om het probleem op te kunnen lossen.